Ett finurligt och hemtrevligt kök på Mäster Eriks Plan 7 B

På Mäster Eriks Plan 7 B har ägarna på ett finurligt och genomtänkt sätt mixat charmiga originaldetaljer med moderna attribut och skapat ett fantastiskt kök. En platsbyggd bänk, ett runt bord och vackra trasmattor ger sannerligen karaktär – det blir ett kök man älskar!
kök

Under trappan upp mot sovrummet är en bänk platsbyggd. Att jobba med genomtänkta platsbyggda lösningar är ett perfekt sätt att skapa yta på svårmöblerade platser. I detta kök har man dessutom vågat placera in ett runt bord. I första anblick kan ett runt bord verka stort och skrymmande, men i själva verket skapar det möjligheter till fler middagsgäster och mjukar upp rummet på ett skönt vis. Just i detta kök blir det också skönt att få in ett material som bryter av mot det vita, och plockar upp den härligt lantliga och rustika känslan från golv och köksinredning.

kökkökkök

En annan detalj som verkligen lyfter köket är den vackra köksinredningen. Här har ägarna valt att ge luckorna en varm ljusgrå kulör vilket verkligen ger en skön ton till köket.  Mer och mer ser vi  att man  ofta väljer att gå från det vita och fräscha. Det är inte alltid genomförbart att ändra en hel kökslösning och slänga ut ett helt möblemang. Men att måla sina köksluckor och få in naturmaterial och lite tyngre detaljer är ett bra och enkelt sätt att skapa karaktär och personlighet. Enkla små detaljer som skapar en fantastisk helhet.

kökkökkök

Helt klart är detta ett kök väl värt att låta sig inspireras av! Det blir tydligt hur genomtänka materialval och möblering lyfter en yta och skapar ett hem med karaktär.

Mäster Eriks plan 7 B finns ute till försäljning hos oss, ansvarig mäklare är Emelie Gabrielsson, 040-101106

Här kan du se vad vi har till salu just nu, och är du nyfiken på vad ditt boende är värt? Boka in dig på en kostnadsfri värdering redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*