Vi söker fastighetsmäklare!

Vilka är vi?
Bolaget Fastighetsförmedling är en fristående, privatägd mäklarbyrå med kontor i Malmö och Lund. Sedan starten 1986 har vi uteslutande arbetat med boenden på de bättre adresserna. Vår nisch är tydlig och ger oss stora fördelar. Genom åren har vi hunnit förmedla tusentals hem, med en stabil och mycket lojal kundkrets. Har man valt Bolaget en gång, kommer kunderna gärna och oftast tillbaka till oss.

Varför arbeta hos oss?
Hos oss är besluten korta, taket är högt och teamkänslan huvudnavet. Du fokuserar på ditt arbete som fastighetsmäklare och har 100 % assistans när det kommer till styling, presentationer och marknadsföring av dina boenden. Hos oss satsar vi också på bred marknadsföring för dig som enskild mäklare, och vi ser vikten av att vara mycket aktiva i sociala medier.
Med Bolagets företagsnamn i ryggen får du helt enkelt mycket lättare att nå bra resultat. Våra kunder är trogna kunder, och ser tydligt skillnaderna mellan oss och andra mäklares arbetssätt. Vår verktygslåda är fullspäckad med de bästa redskapen för att du ska lyckas. Att dessutom få fördelen att arbeta med de bästa objekten och kräsnaste kunderna är en spännande utmaning!

Vem är du?
Du är registrerad fastighetsmäklare och förmodligen har du arbetat en tid inom yrket redan. Du är också en person som passionerat älskar ditt arbete. Du ser nöjda kunder som den främsta drivkraften. Och du vet om att hårt arbete med fulla dagar varieras med perioder då marknaden är lugnare. Du fixar båda utan att bli stressad.

Kontakt och ansökan
charlotta@bo-laget.se
040-101102 070-6363997
Välkommen med din ansökan senast 31 oktober.

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*