Amiralsgatan 4 – från nött till nytt

När Amiralsgatan 4 såldes tog de nya ägarna det unika tillfället i akt. En gammal vacker våning skulle få ett helt nytt uttryck. Häng med i en samling före-och-efter-bilder som visar hur den gamla våningen fick nya kläder!

Innan förändringen fanns mycket möbler och en mönstrad tapet som dolde en del av lägenhetens karaktär…


Efter renoveringen framhävs den vackra panelen tydligt med sparsmakad inredning och ljusgrå färg. Tillsammans med ljusa väggar tillåts panelen ta ännu mer plats i rummet!


Från andra rummet syns också en enorm förändring. Lägg märke till det nyslipade och oljade golvet som fått ett vackert djup…

Den rosa kakelugnen ackompanjeras nu av rosa detaljer i andra delen av rummet, men framhävs tydligare i en mer minimalistisk miljö.


Köket genomgick en enorm förändring, från gammalt och trångt till luftigt och avskalat. Mörka luckor i kombination med ljus marmor skapade en radikal förändring! Öppningen mot rummet intill frigjordes när kyl och frys flyttades till en annan del av köket!

I vardagsrummet byttes mindre möblemang ut mot soffgrupp och skapade rymd framför det vackra fönsterpartiet mot balkongen.

Sovrummet fick en mörkare grå nyans på väggarna och en gosig heltäckningsmatta bidrar till lyxig hotellkänsla!

Med färg, möbler och golvslipning går det att skapa riktigt stor förändring, och med ett helt nytt kök i minimalistisk stil går det också att sätta en helt ny ton för en våning. Det har verkligen ägarna av Amiralsgatan 4 visat prov på! Visst är det spännande att se den stora förändringen och få ett smakprov på hur olika människor väljer att sätta prägel på sitt hem? Samma hem på två helt skilda sätt. Verkligen roligt och något vi gärna ser mer av!

Tusen tack Mathilda och Ludvig för att vi fick hälsa på efter er renovering, hoppas ni ska trivas riktigt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*