Nyinflyttade i butiken!

Bäääää, Rawrrrrr, Ooohu Ooohu Ooohu, Baaaa! Ungefär så låter våra nykomlingar som flyttat in i butiken – unik handmålad djur-keramik! Vill du bli ännu gladare inför hösten som knackar på – kom in och låt ditt djur flytta hem till dig. Eller varför inte ge som gå-bort-present? Priser från 269 kr-299 kr.

Vissa av djuren kommer som kannor – alltså perfekt att ha för mjölk, sås eller varför inte din favoritwhisky – där du kan låta dina vänner servera sig från björnen. De andra är vaser, som kan användas som temugg, ställa pennorna i – ja allt din fantasi kan komma på! Denna handmålade djur-keramik går bra att köra i diskmaskinen.

Varje människa är unik, precis som dessa keramik-djur, och handmålade. Därför undrar vi – vilket djur är du – björnen, uttern, ugglan, geten, fåret, koalan eller igelkotten? Innan du hittar rätt så kan det vara bra att titta. Varmt välkomna in i butiken och ta reda på det! Öppet måndag-fredag kl.11-18.

Vi öppnade vår lilla inredningsbutik på Södra Tullgatan 1 i Malmö våren 2015. Redan från början hade vi alltså bestämt att det som skulle finnas i den skulle vara sådant som vi själva gillar och sånt vi skulle vilja ha hemma hos oss själva. Som varför denna unika handmålade djur-keramiken nu står på våra hyllor!

Därför skiftar vi sortiment allt som oftast, det som finns ena månaden kanske alltså inte finns nästa, men det är det som skapar dynamik och intresse att besöka oss gång på gång. I vårt sortiment hittar du allt ifrån böcker, textilier, botanik, belysning till mindre möbler och fina, annorlunda inredningsaccessoarer – unik handmålad djur-keramik. Vi samarbetar med flera mindre producenter som tillverkar i mindre skala.

Med andra ord; vårt sortiment är verkligen handplockat, och som ett resultat av det tillför vi hela tiden nya produkter.

Våra leverantörer är alltifrån väletablerade, erkända varumärken till små företag på lokal nivå.

Följ oss gärna på Instagram. Varmt välkomna att hälsa på oss och djur-keramiken! Önskar du bli serverad kaffe i ditt favorit-djur så har du kommit rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*