Bolaget växer – här är våra nya ansikten

Bolaget växer – här är våra nya ansikten som vi vill presentera närmare! Dessutom vill vi höra vilken inredning de inte skulle släppa in över sin tröskel, och vad de suktar efter. Med tanke på att de får ta del av så många olika hem möter de nya kunder och influenser varje dag. Följaktligen, vad gjorde att de valde sitt yrke och vad är deras bakgrund? Trots att detta är våra kollegor är även vi nyfikna att höra sånt som vi inte känner till. Till att börja med ska vi få presentera Louise.

Louise Weibull – Fotograf

Hej kära Louise! Berätta om dig för våra läsare – vem är du och vad gillar du?

“Kreativitet, det vackra och det mänskliga rummet, både bildligt och metaforiskt har alltid inspirerat mig. Som ung drömde jag att arbeta som inredningsarkitekt, det gled över till en scenografiutbildning i England där jag sedan bodde i sju år. Väl hemma igen sadlade jag om till fotograf vilket jag ännu inte ångrat en dag.”

Bolaget växer - här är våra nya ansikten. Fotograf Louise Weibull.
Fotograf Louise Weibull.

Vad vet vi inte om dig?

“Till exempel är det inte många som vet att jag är även medial och har jobbat som medium under perioder.”

Hur bor du själv?

“Med min familj i en sekelskifteslägenhet vid havet.”

Ditt drömboende?

“Ett hus i naturen där konturerna smälter samman med landskapet, gärna mellan skog och hav. Byggt med framför allt gedigna och naturliga material som kan andas. Strama linjer, mjuka former och stort ljusflöde.”

Något du aldrig skulle köpa till ditt hem?

“Framför allt svart skinnsoffa med röda kuddar och matchande röd matta.”

Något du suktar efter som inköp till ditt hem?

“En vedeldad badtunna för kalla vinterdagar i trädgården.”

En favoritbild från Bolaget du fotograferat?

“Oj vad svårt. Jag har fotograferat så många helt fantastiska hem för Bolaget. Det får bli denna bilden idag. Detta hem kändes så besjälat och det var så vackert med tidens rim som ramade in. Sen var det kreativt och spännande att vistas i med alla detaljer och fina prylar. Helt klart ett hem som jag kommer minnas.”

Sturegatan 20B - Fotograf: Louise Weibull. Såld oktober 2021.
Sturegatan 20B – Fotograf: Louise Weibull. Såld oktober 2021.

Louise har med sin bakgrund som scenograf en bred erfarenhet inom fotografi, teater och design. Sedan 2008 har Louise även arbetat som frilansfotograf med fokus på hennes passion för det rumsliga uttrycket och inredning som tidigare nämnts. Genom åren har hon även blivit en eftertraktad fotograf när det gäller fotografering av personliga hem med karaktär och själ.

“För mig är varje bostad jag kommer in i som att ta ett personligt porträtt.”

“För mig är varje bostad jag kommer in i som att ta ett personligt porträtt. Mitt signum är känsla och jag älskar att fånga den själ som bor i varje hem. Autentiska möten, samarbete och kreativitet är en annan ständigt närvarande drivkraft i mitt arbete.” Säger Louise.

Louise har arbetat för oss i flera år, men numera mer frekvent. Vad glada Bolaget är att vi får ha dig!

Carolina Romare – Fotograf

Bolaget växer – här är ett av våra nya ansikten – Carolina, som berättar: ”Det jag har absolut störst behållning av i mitt yrke är chansen att möta och samarbeta med begåvade människor och även möjligheten att se platser som få får tillgång till. Det är också detta som driver mig att vilja fortsätta utvecklas.” Carolina är uppväxt på Österlen och valde tidigt en kreativ bana.

Fotograf Carolina Romare.

Bachelor of Arts i Commercial Photography – RMIT University, Melbourne

Har även en Bachelor of Arts i Commercial Photography från RMIT University i Melbourne, Australien och har de senaste 14 åren jobbat som frilansfotograf med bas i Malmö. 

Vad vet vi inte om dig?

“Är väldigt intresserad av byggnadsvård och skulle jag inte jobba som fotograf hade jag troligtvis även utbildat mig till byggnadsvårdsantikvarie.”

Hur bor du själv?

“Har i många år varit trogen kulturhusen på S:t Knut, men har nyligen flyttat till ett 50-tals radhus på Djupadal.”

Ditt drömboende?

“Mitt drömboende är nog nån slags hybrid mellan amerikansk midcentury-arkitektur (tänk The Case Study Houses 1945-66) och dansk funkis.”

Något du aldrig skulle köpa till ditt hem?

“En riktigt stor tv. Älskar tv men det är kanske livets fulaste möbel.”

Något du suktar efter som inköp till ditt hem?

“Just nu letar jag efter konst och ett runt Alvar Aalto bord så hänger på nätauktioner en del.”

En favoritbild från Bolaget du fotograferat?

“Svårt till omöjligt att välja favoritbild, men vardagsrummet från Kornettsgatan 7.”

Kornettsgatan Rörsjöstaden Fotograf Carolina Romare
Kornettsgatan 7 Rörsjöstaden – Fotograf: Carolina Romare.

Carolina har bland annat jobbat med stillbilder för film och tv, med produktioner som Bron, Jag är Zlatan och Jakten på en mördare. Under 14 år som frilansfotograf har Carolina jobbat kommersiellt och editoriellt mot ett stort urval av klienter, företag och förlag. Hennes arbete publiceras ännu regelbundet i magasin som Sköna Hem, Rum Hemma, Femina, Tidningen Lantliv, Hus & Hem med flera. Underbart att du är här onboard nu! Varmt välkommen.

Carolina Romare – hemsida.


 

Dominic Toth – Reg. fastighetsmäklare / partner

Bolaget växer – här är våra nya ansikten att presentera. Förutom våra två nya fotografer har vi också två nya mäklare! Dominic är en sylvass mäklare som vi är så glada har blivit partner på Bolaget.

Bolaget växer - här är våra nya ansikten. Mäklare / partner Dominic Toth.
Dominic Toth, reg. fastighetsmäklare / partner.

Vad vet vi inte om dig?

“Jag har jobbat med försäljning och service hela mitt yrkesverksamma liv. Jag tränade amerikansk fotboll och målet var dessutom att bli proffs men jag fastnade för mäkleriet och satsade på det helhjärtat istället.”

Hur bor du själv?

“Bor i en trea som är ett stenkast från kontoret med min fästmö.”

Ditt drömboende?

“Mega-villa med amerikansk pampig arkitektur, stora sociala ytor och stor walk-in closet.”

Något du aldrig skulle köpa till ditt hem?

“Framför allt inte furumöbler.”

Något du suktar efter som inköp till ditt hem?

“Källemo Aluminium fåtölj.”

En favoritbild från Bolaget du har?

“Skymningsbilderna från Östra Rönneholmsvägen 15. Detta är en pågående försäljning jag har just nu, här kan du se hela presentationen.”

Östra Rönneholmsvägen 15
Östra Rönneholmsvägen 15.

Hanna Rosenqvist – Reg. fastighetsmäklare

Bolaget växer – här är våra nya ansikten, sist men inte minst ut är Hanna! I ett nybyggt hus i Skurups kommun bor Hanna med sin sambo och son. Hanna är perfekta tillskottet till oss på Bolaget, och till alla våra fina kunder i Malmö! Gedigen bakgrund, 8 år som mäklare i Stockholm, sista tiden som kontorschef. Här är det glöd och fokus! Hanna är en riktig fotbollsnörd som i själva verket helst vill spela själv.

Bolaget växer - här är våra nya ansikten. Mäklare Hanna Rosenqvist.
Hanna Rosenqvist, reg. fastighetsmäklare.

Tre snabba frågor till Hanna.

Vad är ditt drömboende? “Mycket blommor och färg. Framför allt blommor, älskar det.”

Något du aldrig skulle köpa till ditt hem? “Duschdraperi hade aldrig fått komma innanför min port. Å andra sidan kanske det hade behövts. Men vi löser på annat sätt – med glasdörrar.”

Något du suktar efter som inköp till ditt hem? “Framför allt akustikpaneler, hade verkligen behövts hemma.”

Kundnöjdhet driver framför allt Hanna, precis som att alltid se möjligheter. En erfaren fastighetsmäklare med massor av affärer i ryggen – hej vad glada vi är att du är här! Till och med 30 juni 2022 har vi extra fina *erbjudanden om du anlitar Hanna – slå henne en pling 0705 – 55 10 46!

Erbjudanden:

• Stylist innan (bjuder vi alltid på) men också under fotograferingen. Detta kan verkligen göra dig som kund ännu tryggare att få till underbara bilder med själ och karaktär.

• Bukett/blomster för att få en riktigt fin interiör. Färska blommor och även krukväxter adderar verkligen det där extra livfulla. Lika bra som detta, om inte det allra bästa – är att vi också erbjuder en hotellnatt…

• Hotellnatt för två med frukost på Clarion Malmö Live. Låter härligt eller hur? Kontakta Hanna: hanna@bo-laget.se / 0705 – 55 10 46 för ytterligare information.

*Till sist, erbjudandena gäller för dig som bor i Ribersborg och Slottsstaden. Tveka inte att höra av dig, en försäljningsprocess är aldrig för tidig att påbörja, så att du är väl förberedd sedan när det väl gäller.

Framför allt är vi så glada att ni är här. Nu kör vi Louise, Carolina, Dominic och Hanna!

Sist men inte minst – följ oss även gärna på Instagram @bolagetfastighetsformedling, för att se det senaste vi hittar på. Här kan du följaktligen se urval av våra professionella fotografers hantverk och de vackra våningar våra mäklare möter. Tänk att vi alla på Bolaget får möjligheten att arbeta i så vackra miljöer, allt tack vare våra underbara kunder. Inget hem är det andra likt, och därför är det av yttersta vikt att varje bostadsaffär är personligt utformad därefter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*