Hus med karaktär

Publicerad den 12 Jun 2023

Välkommen in!

Så vackra, spännande hem vi har haft privilegiet att förmedla. Vi vill gärna dela med oss av några, ni kan lätt se varför vi förälskade oss i dess unika charm.

Hem med karaktär är som ni säkert vet vårt signum här på Bolaget fastighetsförmedling.

Se och njut!

Takbjälkar, betonggolv och vitaste vitt

När byggår 1909 möter respekt, personlighet och kärlek av nuvarande ägare så har det uppstått just magi. Huset har återfått sina grunder och öppnats upp till nock, takbjälkarna har låtits slipats och det stilrenaste av betonggolv gör sig så naturligt i sällskapsrummet. Kök har spröjsade glasdörrar ut till den mycket generösa terrassen som förlänger allt det underbara och subtila. Ja ni hör ju, det är närmast en sakral rofylldhet innanför dessa murade väggar.

20-tals hus i lummig grönska

Det rödteglade huset från 1929 är karaktärsfyllt med brädgolv i original, spegeldörrar och en vänlig atmosfär. Huset fördelar sig över två plan -  kök, sällskapsrum och matsal i fil, samt badrum på bottenplan. Utanför susar trädgården i takt med vinden. Mjuka trägolv, spegeldörrar och snedtak sätter karaktären.

Sekelskifteshus i total harmoni

Ett helt underbart hus - uppfört redan 1896 i vackert rött tegel med två entréer och två uppmurade skorstenar som ger väldigt fin karaktär till husets yttre. Totalrenoverat interiört - ljust, vackert och tilltalande med sällskapsytor som löper rakt igenom huset med salongerna liggandes i fil, och utanför väntar trädgården genom de öppna dörrarna. Stuckaturer, kamin, fiskbensparkett och höga tak ger en angenäm och lätt ton - man blir faktiskt lycklig! Det här är ett hus som andas omsorg och harmoni, historia och framtid. Sagolikt.

Minimalism möter böljande fält

När kontraster möts på ett fulländat sätt skapar det något alldeles extra. Det strama mot det mjuka, det kontrollerade mot det vilda. Minimalism mot böljande åkrar och fält är vad som möter oss här. Ett stilrent hus med bestämda former, hög kvalitet och ofantliga mängder av ljus och fria vyer. Delvis öppet upp i nock skapar en fantastisk rymd. Generösa fönsterpartier ger tillgång till naturens växlande skådespel, helt fri utsikt! Modernt, estetiskt och smakfullt med det naturliga i orörda fält och öppna landskap.

Klassiskt 60-tal

Smakfullt renoverat i samstämd harmoni och med naturens behagliga färger i sin palett. Glaspartierna löper längs med vardagsrummets ena vägg och utanför ansluter husets stora terrass i trä. Naturens färger och material är dominerande och trygga - vitlaserat askgolv, ljusa väggar och kök i vitt med subtila detaljer av trä. Tillsammans stilfullt, klassiskt och ger ett fint lugn till ytorna.