Sommartips i Västra Hamnen

Sommartips i Västra Hamnen

Emelie Tjäder Publicerad den 4 Jul 2019
Emma är vår nya kollega på Bolaget. Hon bor och trivs riktigt bra i Västra Hamnen! Eftersom hon har stenkoll på området frågade vi efter hennes favoriter och här får ni ta del av dem!

Vibes

En strandbar precis vid Scaniabadet. På Vibes kan man slappna av i sköna strandstolar med fötterna i sanden eller njuta av skugga i loungedelen. Här serveras kall dryck, glass, kaffe och mat. Sommarens härligaste uteservering, enligt Emma. Här hålls salsaskola och sköna events med work shops i kubansk salsa. Alla är välkomna!

Yoga vid havet

Varje söndag under hela sommaren arrangeras yoga vid havet, så länge vädret tillåter. Uppfriskande yoga, befriande utsikt och hållbar frukost kostar 95 kr per tillfälle.

Crossfitfabriken

Träning för alla nivåer; från nybörjare till superatleter. Här har flera världskända crossfitatleter sin ”hemmabox”. Crossfitfabriken har även yoga,  löp- och hopprepspass.

Restaurang Torget

Deras hemlagade burgare är riktigt fina!

En plats vid havet

Vi kan inte avslöja precis var, men det finns en liten plats vid havet och stenarna som är lite undangömd. Här är utsikten över havet väldigt vacker! Vi föreslår en upptäckspromenad för att hitta dit... Ut och njut i Västra Hamnen i sommar, här finns många fina och inbjudande platser att besöka. Vi tackar Emma för alla tips, hälsar henne välkommen till Bolaget och önskar en solig start på juli!