Välkommen till vackra Rörsjöstaden - en oas mitt i stan

Välkommen till vackra Rörsjöstaden - en oas mitt i stan

Mimmie Bergvall Publicerad den 1 Jun 2017
Rörsjöstaden har alltid varit ett område där vi på Bolaget Fastighetsförmedling varit starka. Bland det första objekt vi förmedlade låg just i Rörsjöstaden! Vi har nu glädjen att förmedla två helt fantastiska våningar som var och en på sitt sätt visar upp sekelskiftesstilen som är så typsik för Rörsjöstaden. 

Föreningsgatan

I det vackra huset från 1900-talets början på Föreningsgatan 63B döljer sig en ståtlig lägenhet. Våningen har alla de attribut från sekelskiftet som vi älskar. Salonger i fil, stuckaturer, takrosetter och fantastiskt pampig takhöjd. Detta är verkligen en våning som inte lämnar en oberörd. RörsjöstadenRörsjöstadenRörsjöstaden

Stenbocksgatan

Uppför egen stentrappa når vi Stenbocksgatan 2. Detta är en riktig skönhet med sin William Morris-tapet, bröstpaneler, kalkfärgsborstade tak och slipade trägolv i original. Dessutom har man valt att bevara de breda dörrkarmarna och höga fotlister, helt i enlighet med husets byggår! Våningen genomsyras av de genomtänka och vilsamma färgvalen och den vackra utsikten mot den grönskande innergården. Vackert!

Kolla in Föreningsgatan 63B här, Stenbocksgatan 2 kommer ut till försäljning hos oss inom kort! Följ oss på Instagram och Facebook så håller du koll på det senaste! Välkommen till oss på Bolaget Fastighetsförmedling.