Att sälja genom oss

HEM MED KARAKTÄR I MALMÖ OCH LUND

Vi har sedan 1986 sålt de vackraste bostäderna på samma adresser, år efter år. Vi vågar påstå att ingen annan mäklarfirma i Skåne skrivit fler avtal än vi på ”våra” adresser. Vi är inte mäklarfirman för alla, men vi är det om du har ett hem med karaktär. Allt annat tackar vi ödmjukt nej till.

VÅRT TEAM

Vi är ett välsvarvat team, alla med sin speciella kompetens och uppgift. Ett samarbete där alla besitter en specialkompetens gynnar självklart försäljningen.

Våra fastighetsmäklare agerar bara i en roll, de är fastighetsmäklare och gör ingenting annat än att förmedlar bostäder och möter kunder.

Vår stylist gör ett viktigt arbete i din bostad innan fotografering och sammanställer en åtgärdsplan för varje kund, helt kostnadsfritt.

Våra fotografer arbetar exklusivt för oss, med tusentals bostadsfotograferingar i bagaget.

Vår skribent/kommunikatör ser till så att alla pusselbitar sammanfogas till ett riktigt snyggt paket.

Snygga presentationer är vi vassa på, och tillsammans med extremt duktiga mäklare ger detta ett högre slutpris.

ATT SYNAS

Självklart väljer vi digitala kanaler för att synas kraftfullt men har också satsat på Malmös läckraste adress mitt på gågatan med fantastiska exponeringsmöjligheter. Vi har också öppnat en inredningsbutik i kombination med mäkleriet i våra lokaler på Södra Tullgatan 1 i Malmö. Butiken bjuder in till flera härliga möten - vi har folk hos oss dagarna i ända som gärna pratar/ söker boende!

Vi är brutalt ärliga. Det innebär också att vi hellre tackar nej till ett uppdrag som vi är tveksamma till att lyckas med. Vi vill bara ha nöjda kunder.